5.0.2 and TextBox Editor. Quote layout not work

Dec 24, 2012 at 2:22 PM

With the TextEditor the quote function not work properly. The message display plain text [quote]...[/quote] instead of a formatted area...

Someone can test the issue or is a my problem?

Dec 24, 2012 at 3:30 PM

After some test I think the problem may be when posting from mobile device?? (Ipad).

The message, in SQL Server report:

[quote]

 

instead of :

This test is made with editor: DNNEditor

Dec 24, 2012 at 3:51 PM

 

No, works well in my test setup.

Dec 24, 2012 at 3:54 PM
Not sure if it's relevant or not but I posted along with someone else a while back the same issue when 5 was released. I couldn't get anything to parse in a post.

I uninstalled and reinstalled and it seemed to correct the issue. But it was doing the same exact thing.
Dec 24, 2012 at 3:55 PM

Set forum with Dnneditor and create a Message.

Then reply with a smartphone that show not the dnneditor but the texteditor. This is the case. Tested and retested now.

Dec 24, 2012 at 3:56 PM
skiank wrote:

Set forum with Dnneditor and create a Message.

Then reply with a smartphone that show not the dnneditor but the texteditor. This is the case. Tested and retested now.


I only tried it with my pc and texteditor. And works.

Apparently it has to do with mobile.

Dec 24, 2012 at 4:13 PM

If you set text editor and then use text editor then work fine.

If you set Dnneditor and then use a Device that show a plain text editor the issue appear.