Just a reminder:  We've Moved!  New feature requests, bug reports and general questions should now be submitted via the issues page for the Active Forums repository on GitHub.

Administrator access to control panel

first post: kflorian wrote: Pristine install of DNN 7. and 5.2 of Active Forums. As SuperUser I...

WHY ONLY A SINGLE PAGE IS NOT COMING IN Dotnetnuke WEBSITE SEARCH BOX ??

first post: ankurthakur1986 wrote: First of all I am very new in Dotnetnuke CMS. The main issue is ...

latest post: supermansrf wrote: This is the wrong place to be asking this question. The question y...

Some folder icons don't show in Chrome

first post: zaratustra wrote: It has been brought to my attention that using Chrome some icons do...

latest post: Skolly wrote: thank you! I did end up replacing "100%" with "none" but as you say...

setting button missing after upgrade

first post: mccannjg wrote: Is this product still supported? Don't seem to get any response fro...

latest post: supermansrf wrote: Please refer to our new page located at https://github.com/activefo...

Social Groups Integration Instructions

first post: JosephAllen wrote: How do you integrate Active Forums with Social Groups? I have tr...

latest post: efficiondave wrote: I spoke too soon. I just had to go back into the Settings again and...

When I change to the default dnn editor, it doesn't stick.

first post: sbirochester wrote: If I go into the control panel, forums, features, html input, edito...

latest post: maduranga001 wrote: Strange. I wasted lot of time and finally found this solution. You ...

Paste Issue in Announce module 4.0.3 in DNN 7.2

first post: dheerajj wrote: Hi, Dheeraj Jaiswal here, I am using DNN 7.2 and while using anno...

Active forum can't post question with in a forum

first post: kapilgobi wrote: Hello there, I need a help to solve an issue with Active forum. I'...

latest post: supermansrf wrote: This project has moved to github. You probably won't get any answe...

What happened to "My Settings"

first post: jbrunken wrote: A apologize if this has been addressed before, but I haven't seen ...

latest post: mfuller wrote: Hi There, Looking for some help on this please. We have just upgra...

Upgrade Error Message

first post: swwchris wrote: I have just upgraded from 4 to 5 everything seems to be working, bu...

latest post: supermansrf wrote: By the way I registered but still can't see the forums page. Its s...